28-годишният италиански журналист Антонио Мегалици е сред тежко ранените в

...
28-годишният италиански журналист Антонио Мегалици е сред тежко ранените в
Коментари Харесай

28-годишен италиански журналист е сред тежко ранените

28-годишният италиански публицист Антонио Мегалици е измежду тежко ранените в касапницата в Страсбург нощес, лекарите в болничното заведение " Отпиер " се борят за живота му, заяви „ Ла Стампа “. Мегалици се намирал в столицата на Елзас, с цел да отрази последната сесия за годината на Европарламента, оповестява " Канал 3 ".

" Не е правилно, че е бил опериран, тъй като в този миг лекарите не смеят да оперират “, съобщи Данило Мореско, татко на годеницата на Антонио Мегалици, който работи в радиостанция в италианската област Трентино.

Дъщеря му Луана и родителите на Антонио незабавно отпътували в Страсбург нощес, щом научили, че годеникът й е ранен.

" Първо не можеха да го открият, след това изглеждаше, че е леко ранен, само че не се знаеше по какъв начин. Впоследствие разбрахме, че е улучен от патрон на атентатора в зоната на черепа, сред тила и гръбначния дирек в една доста рискова зона “ описа за фамилната драма Данило Мореско.

Две от жертвите бяха разпознати - тайландски публицист и французин, някогашен чиновник в банката " Креди Агрикол " в Страсбург. 

Френският здравен министър Аниес Бюзин осведоми, че трима от тежко ранените са с заплаха за живота.

Сред ранените има френски публицист, както и афганистанец - Камал, улучен от патрон в главата и намиращ се в кома, потвърдиха от джамията „ Еюп Султан “ в Страсбург, която той посетил във вторник вечерта.

По-леко ранена е млада жителка на Страсбург – Жан Лоро, улучена в ръката, съгласно информация на майка й Кристел във Facebook. „ Днес нашата щерка Жан стана жертва на един лукавец, улучи я патрон в ръката. Бе поета от екипите на спешна помощ и оперирана – тя се разсъни “, написа още в профила си майката на Жан.

Много от ранените са потърпевши от удари с нож, означи шефът на болничното заведение CНU в Страсбург, и добави, че те са на възраст от 20 до 65 година

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР