28-годишната фризьорка Тоби Димова влезе в Топ 10 на участниците

...
28-годишната фризьорка Тоби Димова влезе в Топ 10 на участниците
Коментари Харесай

Сексапилна кулинарка от MasterChef стана инфлуенсър /снимки/

28-годишната фризьорка Тоби Димова влезе в Топ 10 на участниците в „ Мастършеф “ тази година, само че малко не ѝ доближи да се пребори за успеха.
Въпреки че не съумя да се окичи с купата за най-хубав кулинар тя натрупа за негативно време над 17 000 почитатели в Инстаграм. Възползвайки се от новопридобитата популярност, Тоби към този момент е инфлуенсър и популяризира пред новите си фенове обзавеждане, мода, козметични артикули и други.
И въпреки че мнозина считат за най-секси участничка в този сезон на реалитито миската Лора Асенова, която не се свени да флиртува с началник Илиан Кустев, същинските ценители отдават желания на бургазлийката Тоби Димова.
„ Ти пристигна в " Мастършеф " със поръчката, че искаш да намериш нова посока в живота си. Вярвам, че в лудницата на тази кухня в действителност преоткри себе си “, сподели ѝ на разлъка началник Кустев.
„ Плаках, смях се, учих се и се забавлявах. И макар че си потеглям през днешния ден, аз си потеглям победител, срещайки всички тези прелестни хора в лицето на участниците и журито! На които в действителност желая да кажа, че животът е едно премеждие, което би трябвало да посрещнете, той е едно заричане, което би трябвало да спазите. Животът е една игра, която би трябвало да играете… “, написа тя в Инстаграм профила си.
Тя засвидетелства поддръжката си към някогашния боксьор Осман или преводачката от Пловдив Биляна Стамова, като съобщи, че един от двамата е трябвало да завоюва шоуто тази година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР