28-годишен германски турист загина, след като скочи от осмия етаж

...
28-годишен германски турист загина, след като скочи от осмия етаж
Коментари Харесай

Германец скочи от тераса на хотел в Албена

28-годишен немски екскурзиант почина, откакто скочи от осмия етаж на хотел „ Фламинго Гранд “ в курорта Албена

Инцидентът е станал през вчерашния ден, заяви

Германският жител е бил в курорта на отмора дружно с приятелката си. По предварителни данни е страдал от форма на меланхолия, само че не е диагностициран. Търсил е помощ в Германия по отношение на депресията си преди два месеца. Няма данни да е настаняван за лекуване, оповестиха за Про Нюз Добрич от Районната прокуратура.

Мъжът няколко пъти е споделял с приятелката си, че нещо му тежи и е приказвал за самоубийство. Вчера, до момента в който тя била на басейна, той, под предлог, че желае да организира някакъв диалог, влезнал в хотела. Качил се на 8-ия етаж, отворил прозорец на площадката и скочил. Една от камериерките го е видяла, само че е била на разстояние и не е могла да реагира.

Няма никакви улики за принуждение, показват от Прокуратурата. Предполага се, че депресивното му положение е довело до решението да постави завършек на живота си. Назначени са експертизи, само че по предварителни данни мъжът не е използвал алкохол или опиати.

Уведомени са родителите му, които се чака да дойдат в Албена.

Трупът е предаден за аутопсия. Ако се удостовери версията за самоубийство и липса на непозната интервенция, делото ще бъде прекъснато. Разследването се води от прокурор от Балчик, под наблюдението на Районна прокуратура Добрич.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР