27-годишният българин Силвестър Тошев е осъден на 23 години затвор

...
27-годишният българин Силвестър Тошев е осъден на 23 години затвор
Коментари Харесай

Извращение: Смугъл българин отвлича и изнасилва ученички в Лондон

27-годишният българин Силвестър Тошев е наказан на 23 години затвор за нахлуване, похищение и обезчестяване на две тийнейджърки в Лондон.

Първата жертва среща на автобусна спирка през септември 2021 година Тогава момичето било едвам на 17 години.

Тя описа пред съда, че вижда Силвестър на автобусна спирка в Сърбитън. Той я завлякъл до близката полянка, където почнал да я целува. От боязън момичето единствено свалило чорапогащника си. Тошев я изнасилил и тя припаднала.

Момичето било измъчвано в миг, в който към нея и насилника й е имало доста хора. След изнасилването тийнейджърката се затворила в себе си и отказала да напуща дома си. Изгубило самочувствието си и даже обмисляло да постави завършек на живота си.

Момичето описа пред съда, че сънува кошмари и се разсънва, треперейки с крясъци след ужасяващото нахлуване. Ученичката разкри още, че се почувствала “невидима ”, откакто Тошев я отвлякъл в наличието на доста хора на улицата макар съпротивата й.

27-годишният Силвестър Тошев се гаврил с втората си жертва единствено четири месеца откакто бил пуснат под гаранция за изнасилването на първата си жертва.

Втората си жертва българинът също причакал на автобусна спирка, този път в Сътън, където се качил дружно с нея в празен автобус. Започнал да я омайва и да я опипва по бедрото. Девойката отхвърлила упорития любовник и слязла рейса, само че Силвестър я последвал и я завлякъл със себе си. Тъй като ученичката се дърпала, Тошев я обърнал с тил и я обладал откъм гърба срещу волята й, подпирайки се на ограда. След това траял да унижава жертвата си, като я предиздвикал да се снима с него.

 „ Причината, заради която сте избрали млади девойки под 18 години, е била вашето полово задоволство. Те са били уязвими и сте знаели това. Възползвали сте се от тази накърнимост ", сподели арбитър Брайънт-Херън Кей Си при прочитането на присъдата, написа медия Metro.uk.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР