27-годишната моделка на Playboy от Испания Ясмин Сантос взриви мрежата

...
27-годишната моделка на Playboy от Испания Ясмин Сантос взриви мрежата
Коментари Харесай

Зайче на Playboy се пусна само по предпазни маски от плажа и шокира всички СНИМКИ 18+

27-годишната моделка на Playboy от Испания Ясмин Сантос взриви мрежата с провокативни фрагменти, на които театралничи по бански, изработен от защитни маски.

„ Когато всичко това свърши, ще ни останат маските. Така че за какво да не им намерим ново приложение”, гласи текстът към фрагмента от гръцкия остров Миконос, който се появи в профила й в Инстаграм.



Последователите й в мрежата не крият възхищението си от смелата й постъпка, само че по едно и също време с това признават, че са останали шокирани от фрагментите. Сантос пък на собствен ред признава, че тъкмо в този тип е отишла на плажа. Има и такива, които мислят, че ексцентричният й плажен тоалет е същински и даже демонстрират интерес къде се продава.



Ясмин Сантос облече бански от защитни маски и през май в символ на митинг против въведените строги ограничаващи ограничения по отношение на пандемията от COVID-19. Тогава обаче си навлече гнева на мрежата. Интернет потребителите я упрекнаха, че хаби маските, които за доста хора са движимост от първа нужда, за нелепости.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР