27-годишната Мими Кътрел е отговорна за всички заглавия в медиите

...
27-годишната Мими Кътрел е отговорна за всички заглавия в медиите
Коментари Харесай

Истории от кухнята: говори стилистът на Джиджи и Бела Хадид

27-годишната Мими Кътрел е виновна за всички заглавия в медиите от вида: " Джиджи Хадид носи панталоните, които всички желаеме " и " Вижте розовия костюм на Бела Хадид и няма да желаете да го свалите от себе си ". Тя облича звезди като Приянка Чопра, Лили-Роуз Деп и Ариана Гранде, само че поради най-известните сестри в стилната промишленост навлезе въодушеви хиляди девойки по целия свят. 

Мими постоянно е била момичето, което се интересува от мода в своето семейство, и признава, че преди време е асоциирала думата " стайлинг " само с блестящите визии от аления килим.  По-късно обаче схваща, че може би едни от най-хубавите фешън решения са тъкмо тези в категорията. 



Първият й клиент е моделът Надин Леополд, а по-късно стартира да работи и с Джиджи и Бела Хадид. Признава, че работата й не е просто да облече добре даден човек. Преди това е нужно да разбере самостоятелните желания на всеки един, с който работи, да усети неговия жанр и да разбере в какви облекла се усеща най-уверен. След като научи всичко това, незабавно разбира дали една визия е подобаваща, или не.  " Стиловете на Джиджи и Бела непрекъснато еволюират. Работихме дружно, с цел да разработим и изградим стилния им нюх и метод на обличане. "

Мими Кътрел не държи клиентите й постоянно да са облечени по последните фешън трендове, а иска да бъдат щастливи и уверени в това, което носят. Наскоро, публикувайки нова фотография в Инстаграм профила си, стилистката прочита следния коментар: " Караш дамите да наподобяват толкоз горди от себе си! " , който я стимулира и я кара да се старае още повече в работата си. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Mimi Cuttrell (@mimi) на Сеп 30, 2019 в 8:01 PDT

Понякога работата й като стилист е много сложна, тъй като би трябвало да подсигурява, че пред камерите всеки тоалет ще наподобява безупречно ‒ всеки дребен детайл би трябвало да бъде на мястото си и всичко да е изпипано до последния подробност. " Всеки, който обличам, може да ми прати фотография в действително време, където и да съм. А аз ще я видя и ще споделя моето мнение ".

Мими се пробва постоянно да бъде в крайник с трендовете и всичко, което се случва, даже и отвън модата, с цел да може да " показа " клиентите си на всички места по света. Модата " приказва " и без нея би било доста мъчно да бъде построен съответен облик в обществото. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Mimi Cuttrell (@mimi) на Окт 1, 2019 в 5:19 PDT

Личният жанр на Кътрел е типичен, обикновен и комфортен. Обожава странни форми и слънчеви очила в разнообразни цветове. Според нея в дрешника на всяко момиче би трябвало да има бяла тениска и дънки с висока талия, тъй като могат да се носят на всички места и когато и да е. Модната икона, на която се възхищава, е принцеса Даяна, а фешън ентусиазъм ‒ визиите на Гуинет Полтроу от 90-те. 

 
А ето и фешън находки от дрешника на Бела Хадид
 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР