27-годишен мъж е задържан за проява на агресия към полицейски

...
27-годишен мъж е задържан за проява на агресия към полицейски
Коментари Харесай

Задържаха мъж, скъсал униформа и ритал патрулка

27-годишен мъж е арестуван за демонстрация на експанзия към полицейски чиновници в село Медковец. Това оповестиха от ОДМВР - Монтана.

На 31 май 2018 година към 11,30 часа в региона на кръстовището на ул. "Г. Димитров " и "Поп Андрей " в село Медковец чиновници на локалния полицейски сектор са направили полицейска инспекция за определяне на идентичност на мъж.

При инспекцията мъжът не извършил разпорежданията на чиновниците, отправил обиди, закани, закани към тях и протегнал ръка на единия, като му скъсал униформената риза. Мъжът нанесъл удари с крайници по патрулния автомобил, при което са получени огъвания на задния ляв калник и капака на багажника.

Спрямо мъжа е използвана мощ и помощни средства - белезници, при което той е прекратил съпротивата си. Впоследствие е открита самоличността му – Н.Г. (на 27 г.) от с. Медковец. Задържан е за 24 часа в районно управление (на МВР) - Лом.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на районно управление (на МВР) - Лом, осъществен е оглед и са разпитани очевидци. По случая е формирано бързо произвеждане в районно управление (на МВР) - Лом.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР