26% от американците вече не ползват ФейсбукОколо 26% от потребителите

...
26% от американците вече не ползват ФейсбукОколо 26% от потребителите
Коментари Харесай

26% от американците вече не ползват Фейсбук

26% от американците към този момент не употребяват Facebook
Около 26% от потребителите на Facebook в Съединени американски щати са отстранили мобилното приложение от устройствата си през миналата година в светлината на свадите с сигурността и случаите на кражба на персонални данни. Това заяви телевизионният канал Си Ен Би Си.

Той се базира на резултатите от изследване, извършено от американския проучвателен център "Pew Research Center". Според наличните данни 54% от интервюираните са трансформирали настройките за дискретност на своите страници в обществената мрежа на фона на свадите с приключването на персонални данни през миналата година. 42% от запитаните са декларирали, че са решили да „ си вземат отмора “ и краткотрайно да спрат да употребяват Facebook.

Ако вземем единствено потребителите на обществената мрежа на възраст от 18 до 29 години, измежду тях броят на премахналите мобилното приложение от своите устройства е 44%. В същото време, както отбелязва Си Ен Би Си, изследването не визира приложението Инстаграм, което също е притежател на компанията Facebook.

Изследването е извършено от края на май до началото на юни тази година, измежду към 3 400 американски консуматори на Facebook над 18-годишна възраст. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР