26-годишният Никола Димитров предложи брак на своята любима Деница Чернева

...
26-годишният Никола Димитров предложи брак на своята любима Деница Чернева
Коментари Харесай

Пред десетки хиляди на Роженските поляни: От сцената Никола предложи брак на Деница

26-годишният Никола Димитров предложи брак на своята обичана Деница Чернева от най-голямата сцена на Роженските поляни. 23-годишната годеница не се подвоуми и гръмко сподели „ Да ”. Предложението бе направено пред десетки хиляди посетители на събора, които също бяха прелестно сюрпризирани и разчуствени от смелата постъпка на Никола.

 

Деница бе „ примамена ” да се качи на сцената, където Никола играеше с групата си танцът „ буеник ”, под претекст, че би трябвало да им връчи тапия.

 

„ Толкова е ненадейно, толкоз съм разчувствана и толкоз доста обичам това момче. Аз просто трябваше да им връча дипломата, не съм очаквала сходно нещо ”, сподели бъдещата брачна половинка.

 

„ За мен това е доста спецално място. За първа година излизам с моята група на сцена да играем. И счетох, че ситуацията, мотивът, е най-хубавият да желая ръката ѝ ”, добави Никола. 

 

След предлагането младите бяха поздравени с емблематичната родопска песен  „ Ела се вие превива, мома се с рода прости ”.

 

 

Деница и Никола са от Ямбол. Заедно са от 6 месеца, само че и за двата това време е задоволително и към този момент са разбрали, че са един за различен.

 

Хиляди хора се събраха за втория ден на събора на националното творчество. Те препълниха  Роженските поляни по обед и се хванаха на огромно хоро. Многолюдната фамилия на  Георги Георгиев идва чак от Варна, пътували цяла нощ, с цел да срещнат внучките с българските обичаи.

 

„ Да не знаят единствено какво е в града,да знаят и преди по какъв начин са живеели хората, каква музика са слушали. Не са единствено нощни заведения и питейни заведения, има и други забавни места, които да се посещават “, разяснява Иван Илчев.

 

„ Обичам националната музика, танците, играл съм. Нещо, което е в душата ми и не мога да го махна. Като засвири гайда и съм на хорото “, споделя Георги Георгиев.

 

Над 7 000 души от цялата страна пеят и танцуват на четирите подиуми на Роженските поляни.

 

„ Групата ни за пръв път взе участие на този събор, което е фантазия и на наши по-възрастни участнички, сбъдната към този момент “, споделя Димитричка Радушева.

 

Източник bTV

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР