26-годишната майка на две деца Шоуни Томсън почина внезапно на

...
26-годишната майка на две деца Шоуни Томсън почина внезапно на
Коментари Харесай

Сестри починаха при мистериозни обстоятелства с разлика от няколко дни СНИМКИ

26-годишната майка на две деца Шоуни Томсън умря ненадейно на 12 февруари. 21-годишната й сестра Шавана Томсън показа скръбта си от загубата, след което фамилията научи, че тя също е умряла.  

Съкрушените родители на сестрите възнамеряват взаимно заравяне, откакто девойките починаха в границите на три седмици от разнообразни произшествия. Приятели на Шони и Шавана споделиха, че това е " най-лошата вест, която едно семейство може да получи ".

„ 26-годишна жена беше открита мъртва в апартамент в Granton Medway, Единбург на 12 февруари 2023 година 21-годишната жена умря в апартамент на Cameron House Avenue, Единбург на 3 март 2023 година “, сподели шотландската полиция, потвърждавайки гибелта.
 Момичета, сестри, дами, близначки Сестрите Шоуни и Шавана Томсън починаха в границите на няколко дни Снимка: Daily Record
Говорител на Кралската работа и Службата за данъчно гонене сподели, че следствието на гибелта, ръководено от шотландския отдел за следствие на съдбовни злополуки, продължава и фамилията ще продължи да бъде осведомено за всяко значимо развиване, съобщава Daily Record.

Близки и другари показаха скръбта си в мненията под фотосите на сестрите в обществените мрежи.

" Поне двете още веднъж сте дружно, както постоянно, подкрепяте се! Спокойно, девойки ", написа един от приятелите.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР