26-годишна рускиня превърна инстаграм профила си в креативен и щур

...
26-годишна рускиня превърна инстаграм профила си в креативен и щур
Коментари Харесай

Когато фотошопът се превърне в изкуство

26-годишна рускиня трансформира инстаграм профила си в изобретателен и щур приказен свят, където почитателите се радват на безграничното й  въображение.  Нейното име е Елън Шейдлин, само че се подвизава под псевдонима „ Шейдлина “. И въпреки да е родена в Русия, през днешния ден живее в един от центровете на международното изкуство – италианския град Флоренция.

Художничката употребява уменията си за култивиране на фотоси с фотошоп, само че не с цел да представя перфектни хора без дефекти, каквито постоянно сме привикнали да виждаме в обществените мрежи; вместо това съчетава ловко снимка, цифрово изкуство, мода и грим, с цел да сътвори причудливи сюреалистични фрагменти. Те провокират много интерпретации, а всяка обява се трансформира в мотив за полемика какво тъкмо е желал да каже създателят.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Ellen Sheidlin (@sheidlina)

Оригинална и смела, тя съумява да внесе различна позиция за всичко, което ни заобикаля. Профилът й съществува от няколко години и към този момент е събрал над 4,5 милиона почитатели, а някои от цифровите й произведения даже към този момент се продават. 

Една от тях носи името " Виртуален въздух " и демонстрира самата Елън, застанала на ръба на басейн. Тя потапя главата си, с цел да си поеме въздух под водата, само че тогава от водата излиза нейният облик, качил се на повърхността, с цел да си поеме въздух над водата. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Ellen Sheidlin (@sheidlina)

„ Този течен виртуален свят, черното огледало на слънчевата светлина. Изглежда, че живея тук толкоз дълго, че не мога да схвана кой свят е действителен “, написа Елън към творбата си. „ Максимална светлина на екрана. За мен този виртуален въздух е незаместим. “

 Разгледайте и другите й творби в профила й!

 
Фотографът, който потвърди, че човешкото въображение е безгранично
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР