26- годишен шофьор на Мицубиши е задържан с полицейска заповед

...
26- годишен шофьор на Мицубиши е задържан с полицейска заповед
Коментари Харесай

Иззеха 3 коли на пияни и дрогирани шофьори в Кюстендил,единият е фирмена собственост

26- годишен водач на Мицубиши е арестуван с полицейска заповед за ръководство на МПС след приложимост на алкохол. Проверката е осъществена в региона на с. Мурсалево, автомобилът е фирмена благосъстоятелност.
Тестът на лидера е отчел резултат 1.23 промила алкохол в издишания въздух, взета му е и кръв за разбор.

Автомобилът е конфискуван и е на паркинг на районно управление (на МВР) Рила, бързо полицейско произвеждане е формирано по случая, известена е прокуратурата.

30-годишен лидер на лек автомобил " Ягуар “ е арестуван от кюстендилски служители на реда за ръководство на МПС след приложимост на наркотично вещество.

Тестът е изработен с техническо средство, инспекцията е осъществена на ул. „ Индустриална “ в града, досъдебно произвеждане е формирано по случая, автомобилът е конфискуван, известен е дежурен пронкурор.

27-годишен лидер на лек автомобил " Ауди “ е арестуван в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил в края на предходната седмица за ръководство след приложимост на наркотично вещество. Автомобилът е конфискуван с протокол за непринудено предаване, досъдебно произвеждане е формирано по случая, известена е прокуратурата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР