25 снимки показват различни кътчета на страната ни във изложбата

...
25 снимки показват различни кътчета на страната ни във изложбата
Коментари Харесай

"Пътешествие в България" в 25 снимки

25 фотоси демонстрират разнообразни кътчета на страната ни във изложбата " Пътешествие в България " . До 20 ноември тя е подредена в Bulgaria Mall в София. Много от фотографиите са запечатили непопулярни места. 

" Обичам да се втурвам в естествените забележителности на България. Имах опция тази година да се срещна с хубостта на Маджарово. Черната канара представляваше същински хубав родопски ъгъл . В подножието на скалата, която се населява от лешояди, има доста цветя ", сподели блогърът Дарио Диониси в предаването " 12+3 ".  

Елена Иванова показа, че първата сходна галерия е била показана в София, Пловдив и Варна, само че тази година концепцията фотосите да стигнат и до по-малки обитаеми места. 

" Искаме да покажем, че да пътуваш в България е хубаво, безвредно и практично ... За мен е персонална задача - желая да науча хората да опознаят и да опазват нашето естествено благосъстояние ", добави Дарио, а Елена уточни, че търси забавни места най-вече в България и пандемията не е попречила на пътешествията ѝ. 

" Има потребност от настояща информация за местата, тъй като с времето всяко място се трансформира ". 

Интервюто с Елена Иванова и Дарио Диониси можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР