25-годишният Джоузеф Баена, извънбрачният син на американския актьор и бивш

...
25-годишният Джоузеф Баена, извънбрачният син на американския актьор и бивш
Коментари Харесай

Извънбрачният син на Шварценегер показа как догонва баща си СНИМКИ

25-годишният Джоузеф Баена, извънбрачният наследник на американския артист и някогашен политик Арнолд Шварценегер, който е именуван безусловно копие на своя звезден татко, продължава да работи върху тялото си. Не е загадка, че младежът мечтае за купата " Мистър Олимпия ", която Арни завоюва на 23 години. Джоузеф публикува нови фотоси в Instagram, където сподели резултатите от доста часове тренировки във фитнеса.

Мъжът тренира в световноизвестния Gold`s Gym на Венис Бийч, който татко му постоянно посещава. Баена, който с изключение на бодибилдинг построява кариера като брокер, фитнес модел и DJ, показва напомпани мускули и релефна фигура.

Той показа редица типичен бодибилдинг пози пред камерата, които по-късно бяха оповестени в неговата обществена медийна платформа. Джоузеф е облечен единствено с черни къси панталони, маратонки и чорапи.
 Снимка: Джоузеф Баена/Instagram
В един кадър той е в класическата поза, станала известна от популярния му татко, когато беше първенец на Мистър Вселена и Мистър Олимпия в края на 60-те и 70-те години.
 Джоузеф Баена, мистър Олимпия, поза Джоузеф повтори емблематичната поза на татко си Снимка: Джоузеф Баена/Instagram
Баена също театралничи за фотография с приятеля си Лео Майрхофер, който е професионален треньор и персонален треньор на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес.
 Лео Майрхофер и Джоузеф Баена Лео Майрхофер и Джоузеф Баена Снимка: Джоузеф Баена/Instagram
След като приключва университета Pepperdine през 2019 година, Баена изследва разнообразни благоприятни условия за кариера и през последните няколко години реши да се концентрира върху актьорството. През 2022 година той взе участие в два кино лентата.

В момента той има най-малко пет кино лентата в развой на подготовка, в това число функции в Arrow, с присъединяване на Люк Хемсуърт, и Athena Saves Christmas, с присъединяване на Куба Гудинг Джуниър.

Баена е роден през октомври 1997 година вследствие на извънбрачна връзка сред Шварценегер и някогашната икономка на фамилията му Милдред Патриша " Пати " Баена. По това време някогашният губернатор на Калифорния беше женен за Мария Шрайвър, с която се раздели и разведе, след като тайната му връзка стана обществено притежание.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР