25-годишният Адриан Златков, който беше отвлечен в края на август

...
25-годишният Адриан Златков, който беше отвлечен в края на август
Коментари Харесай

Отвлеченият Адриан Златков влезе в релси и пак продава коли! Младото момче обяви Ролс Ройс за 1,2 млн. лева

25-годишният Адриан Златков, който беше похитен в края на август предходната година и освободен след 12 дни в плен, се е върнал към естествения си метод на живот, видя ПИК.

Снимка на младото момче, което работи като управител във външно-търговския отдел във компанията на татко си, излезе в публикация на супер първокласен автомобил.

Припомняме, че бащата на Адриан Златков - Тони Златков, заплати над 1 млн. лв. за свободата на сина си. 25-годишният юноша беше похитен на метри от вкъщи им в село Герман.

Близки до семейство Златкови разкриват, че Адриан още веднъж е почнал работа в автокъщата на татко си. Младото момче даже е формалният продавач-консултант на " Ролс Ройс " за над 1,2 млн. лв., излиза наяве от публикация, оповестена в уебсайт за коли.

Уникалното украшение е създадено безусловно преди дни и към този момент краси автокъщата на фамилията. Колата коства 1 069 000 лв. без Данък добавена стойност, в случай че някой желае да си я закупи, би трябвало да се свърже точно с Адриан Златков, излиза наяве от информация в уебсайт за продажба на коли.



Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР