25-годишната американска актриса и модел с апетитни форми Кейт Ъптън

...
25-годишната американска актриса и модел с апетитни форми Кейт Ъптън
Коментари Харесай

Maxim избра най-сексапилната жена в света и тя е много добра ездачка!

25-годишната американска актриса и модел с апетитни форми Кейт Ъптън изгря на корицата на юнския брой на Maxim. Хубавицата оглави годишната ранглиста за 100-те най-сексапилни дами на мъжкото издание.

Едрогърдата хубавица в миналото бе определяна като plus size модел. След това съумя да отслабне, само че остана все по този начин прелестна и ефектна. За което приказва и купата, с която се окичи неотдавна.

Помните ли Жаси от " Сделка или не "? Хвърли облеклата и се появи полугола, ще влезе във всичките ви мечти (СНИМКИ)
 Фото © Соцсети

 Фото © Соцсети За юнския си брой Maxim избра най-секси хубавицата за тази година на фона на израелската пустиня. На фотосите спокойните нюанси на кафявото и охрата се съчетават съвършено с нежния цвят на русото прелъщение и хармонично подбрания й тоалет.

Plus size моделката Ашли Греъм взриви мрежата! Взе почистващ препарат за стъкла и се… (СНИМКИ)  Фото © Соцсети

 Фото © instagram/kateupton
Кейт Ъптън стартира своя път от конния спорт. Тя е взела участие в надпревари и може да се похвали с няколко купи. Но на 12 години я виждат няколко фешън организации и животът й се прекатурва на 180 градуса.

Позабравената Андреа се върна стремително в играта с тези скандални СНИМКИ (18+) на най-милото си
 Фото © instagram/kateupton  Фото © instagram/kateupton
" Бях ездачка. Когато растеш покрай конюшните, не мислиш за стилната промишленост ", споделя Ъптън.
 Фото © instagram/kateupton
 Фото © instagram/kateupton По думите й, да станеш преди всичко в Топ 100 на най-сексапилните дами в света за нея е огромна чест. Носителки на влиятелната купа са още американският модел Хейли Болдуин (2017 г.), " ангелът " Victoria’s Secret Стела Максуел (2016 г.) и певицата Тейлър Суифт (2015 г.).  Фото © instagram/kateupton
 Фото © instagram/kateupton
" Знаете, че доста обичам да работя над себе си: да се усещам добре, разправям се със спорт. Да бъдеш номер 1 в Топ 100 е дребна премия за моята тежка работа ", споделя още хубавицата.

Кариерата на Кейт не се лимитира единствено с стилния бизнес. Младата дама се е снимала и в киното. Казва, че не желае да бъде пленник на облика. И в този момент ще чака почтени оферти.

Първото такова към този момент е реалност. Нищо, че не от Холивуд. През 2017 година хубавицата се омъжи за бейзболистът Джъстин Върландър.






Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР