25-26 септември - Венера е в квадратура със Сатурн, което

...
25-26 септември - Венера е в квадратура със Сатурн, което
Коментари Харесай

Добре е да се съблюдава златната среда във всичко

25-26 септември - Венера е в площ със Сатурн, което може да внесе комплициране на възприятията и неприятно въодушевление, да предизвика спорове. Възможни материални загуби, кражба. Бъдете деликатни.

Луната влиза в символ Лъв от 12:21ч. Сега може да се почувствате мощни и самоуверени и това е по този начин, тъй като енергийният капацитет на Луната е извънредно висок. Повечето каузи ще ви се удават с лекост. Добре е да се дават и получават дарове, да устройвате приятни сърпрайзи. Колкото повече смях и смешки, толкоз по-добре. В дните на Лъва се дръжте уместно царствено и бъдете снизходителни към минусите на другите. Подходящо за дълго проветряване на пространствата и миене на стъкла. Благоприятно е за покупка на злато, творби на изкуството, предмети на разкоша, осветителни принадлежности, дарове. Време за щедрост.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

26 лунен ден от 02:40ч на 25 септември до 03:55ч на 26 септември

Символ на деня са жабата, блатото. Не би трябвало да изразходвате силата си на вятъра, по тази причина се предлага да се въздържате от дейни дейности, повече време да почивате и да не хабите силите си. През този ден не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета. Благоприятно за посещаване на черква или храм.

Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм.

Това е един от рисковите сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които поддържате връзка. Сега хората са склонни към неуместно и безгрижно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Нараства заплахата от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. Не се предлага физическото натоварване.

Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане. В двадесет и шести лунен ден е добре да се изключи месото, само че в случай че ви е мъчно, можете да консумирате риба, яйца, морски блага и гъби.

По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънищата през днешния ден имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – значи просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.

9 безоблачен ден – Денят на Огъня е обвързван с голяма мощност, способства многостранното креативно развиване и уголемение на опциите на индивида. Ако имате напредък на силите през днешния ден, това е добре. Подходящо е да се стартират нови и съществени каузи. Получавате задоволително мощ за преображение, за проявяване на творчество. Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да се държи непрестанно запалена свещ, лампа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР