24chasa.bgОбвиненият за убийството на 23-годишнта Дарина Министерска и 1-годишната си

...
24chasa.bgОбвиненият за убийството на 23-годишнта Дарина Министерска и 1-годишната си
Коментари Харесай

24 часа: Викторио се оправдавал, че застрелял дъщеричката си, защото се спънал

24chasa.bg

Обвиненият за убийството на 23-годишнта Дарина Министерска и 1-годишната си дъщеричка Викторио Александров въпреки всичко е дал някакво пояснение пред проверяващите, най-малко за гибелта на дребното дете.

Като цяло показанията му били безредни и спорни.Обяснил, че не помни нищо от убийствата. Измежду изказванията, че не помни нищо обаче дал някакво пояснение за стрелбата по дъщеричката си – не желал да я убива, само че се бил спънал в тъмнината, без да желае натиснал спусъка и по този начин уцелил детенцето, предава " 24 часа ".

Самият той, пък написал писмо до родителите си, в което изяснява, че доста обича детето си и няма да допусне нищо неприятно да ѝ се случи. То бе показано от родителите му, само че занапред ще бъде изяснявано дали е същинско и дали убийствата са били планувани.

“Цяла нощ ѝ пееше

“Зайченцето бяло ”

и все ѝ споделяше: Тук съм тате, тук съм ”, сподели през сълзи пред Нова тв майката на Викторио Лидия Александрова. Според бащата Дателин Александров синът му не е давал и косъм да падне от главата на дъщеричката си.

“Това, което е направил, е извънредно, не го извинявам. Той ще си получи наказването, само че запитвам ви вас, благи хора, знаете ли за какво се е стигнало дотук?

Някой от вас попадал ли е в такава обстановка? ", добави Лилия Александрова.

Охранителят към този момент е изместен от “Пирогов ” в Министерство на вътрешните работи болница, споделиха проверяващи. Раната на главата му, получена при несполучливия му опит да се самоубие, била напълно повърхностна.

Страхувал се от изневяра на обичаната

Двойният палач Викторио следял мненията на Дарина във фейсбук, звънял ѝ, до момента в който е на работа, непрекъснато се съмнявал, че го лъже и в последните 10 дни станал още по-мълчалив, описват сътрудниците му от охранителната компания. Викторио мъчно понасял шегите, че до момента в който е на работа, обичаната му може да се среща с различен.

“Не се включваше в мъжки диалози за дами. Споделял е, че не харесва родителите на приятелката си, само че възприятията им били взаимни. Внушаваше си, че всякакви мъже я ухажват. Иначе е добродушно момче ”, споделя негов сътрудник, поискал анонимност. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР