24-годишният шофьор от Лясковец, който помете смъртоносно Ферарио Спасов, не

...
24-годишният шофьор от Лясковец, който помете смъртоносно Ферарио Спасов, не
Коментари Харесай

Шофьорът, убил Ферарио Спасов: Съжалявам! Голяма трагедия

24-годишният водач от Лясковец, който опустоши смъртоносно Ферарио Спасов, не си спомнял елементи от случая. Това съобщи пред камерата на Нова тв юристът му Венцислав Фоти. Според бранителя " имало няколко разнообразни гледни точки ".

За пръв път след злополуката проговори и самият Пантелеев. Той се извини и съобщи, че случилото се е покруса.

" Без коментар... Съжалявам. Голяма покруса ", сподели мъжът.

Междувременно медията заяви, че наблюдаващият прокурор по случая Йордан Кожухаров не е издал разпореждане да се отнеме шофьорската брошура на обвинявания мъж от Лясковец. Пантелеев нямал и наложена възбрана да напуща страната.

Кожухаров обаче съобщи, че физически шофьорската брошура на обвинявания мъж е взета от КАТ незабавно след случая. Точно противоположното твърди юристът на Пантелеев - " свидетелството си беше у него до сутринта ".

Интересно е, че младият ром от Лясковец, който парадира с мощни коли и даже сега търсел да си купи " Порше Панамера ", не дава всички учредения да бъде пуснат с " подписка ". Въпреки че проформа не е осъждан, през днешния ден той се яви в Районния съд в Горна Оряховица по друго обвиняване. Оказа се, че преди година е бил упрекнат в владеене на марихуана. И делото му тече.

Съвсем ясно се видя от репортажа, че Пантелеев си се разхожда като свободен жител, влиза и излиза от съда.

Междувременно в София дойде Йордан Кожухаров от ОП-Велико Търново, който не е лишил книжката на Начо и го пусна с мярка " подписка ".
 Снимка Българска телеграфна агенция
Това заяви Българска телеграфна агенция. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР