24-годишният Георги Генджов, който уби по потресаващо жесток начин майка

...
24-годишният Георги Генджов, който уби по потресаващо жесток начин майка
Коментари Харесай

Майцеубиецът Георги остава в ареста, крещи неистово в съда

24-годишният Георги Генджов, който умъртви по потресаващо нечовечен метод майка си - учителката Рада Гешева, остава в ареста.

Това реши Бургаският съд във вторник. Убиецът бе доведен в съда, като из коридорите отекваха викове и обиди, изстреляни от него по адрес на лекуващия го психиатър.

Според юрист Ваня Радиева, която е поела служебна отбрана на Георги, той натрупал необяснима завист към майка си. Освен това считал, че тя не е негов биологичен родител и че тя и психиатърът му го тровели с медикаменти. 

„ Не можах да схвана каква тъкмо е повода за убийството. Той беше в потрес, ненапълно ми се виждаше съответен, ненапълно – не. Не съм експерт и не мога да кажа. Дали е бил под въздействие на наркотични субстанции, не мога да преценява, ще го кажат специалистите ", сподели Радиева.

Тя разгласи още преди съвещанието, че счита задържането под стража за най- съответната мярка по отношение на Георги, поради психологичното му положение. Ако е под домакински арест, няма кой да се грижи за него. Пред съдиите сподели, че самият той желал да остане в ареста, тъй като имал мисли за самоубийство.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР