24-годишната Никол Дунев ще остане като една от най-запомнящите се

...
24-годишната Никол Дунев ще остане като една от най-запомнящите се
Коментари Харесай

Никол Дунев споделя ужасяващи моменти от Чистилището

24-годишната Никол Дунев ще остане като една от най-запомнящите се участнички в петия сезон на Игри на волята . Младото момиче отпадна след изключително прочувствена борба против Виолета, само че бе същински воин, тъй като по време на целия си престой в предаването бе от племето на Изгубените и оцеля!

Тя е треньор и инструктор по спортна гимнастика. Започва да тренира на 4-годишна възраст и става част от националния тим по спортна гимнастика, където се състезава близо 10 години. Носител е на голям брой оценки. Участвала е на детските Олимпийски игри.

На 18-годишна възраст приключва спортната си кариера. Причините са две - тежка травма и загубата на майка си. Има мощна връзка с татко си.

Участва в “Игри на волята ” с татко си Красимир Дунев .
 Никол Дунев и Красимир Дунев Игри на волята
Вижте какво разкри тя за престоя си на Чистилището и кои са най-ужасяващите моменти там:

 enlightened  Да дремя на канара, тъй като морето беше пъклен бурно и закриваше целия пясък.

 enlightened Да има страшна стихия - гръмотевици, светкавици и ние да си седим под навеса и просто да ни вали в чувалите.

 enlightened Да хапвам недопечен рак и сурови миди. Вкусът беше непоносим. Малко придобиваше на риба, само че на желиран бонбон риба.

И най-после споделя: „ Това бяха моите 3 най-ужасяващи момента . Хора, не си го причинявайте, извънредно е. Но все пак, бих взела участие още веднъж в Игри на волята, с цел да може този път да печеля формата “.
 Никол Дунев NOVA/Красена Ангелова
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР