23-кратната шампионка в турнирите от Големия шлем Серина Уилямс стана

...
23-кратната шампионка в турнирите от Големия шлем Серина Уилямс стана
Коментари Харесай

Серина Уилямс влиза в дома на всеки, който я пожелае

23-кратната шампионка в шампионатите от Големия шлем Серина Уилямс стана една от трите известни американки, които влязоха в ролята на върхове на елхи или по-точно на коледни ангели. Освен някогашната №1 в женския тенис лимитираната сбирка изобразява още певицата Бионсе и първата жена претендент за президент на Съединени американски щати Хилари Клинтън.

Украшенията бяха пуснати на пазара от организацията с нестопанска цел Womem To Look Up to. Те се продават в четири размера и костват сред 80 и 700 паунда.



По-рано стана известно, че Серина Уилямс ще взе участие във кино лентата “Осемте приятелки на мис Оушън”. Нейната съперничка на корта Мария Шарапова също удостовери присъединяване си в епизодична роля в лентата, в която в която централните функции са поверени на Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Хелена Бонъм Картър и Ан Хатауей.

Серина, която роди единствено преди три месеца, се готви интензивно за завръщането си на корта през януари. Доскоро нейното присъединяване в Откритото състезание на Австралия бе под въпрос, само че по-всичко наподобява, че тя въпреки всичко ще пази купата си от Мелбърн.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Dec 11, 2017 at 6:03am PST

“Бъдете разчувствани. Бъдете доста развълнувани”, написа по-малката от сестрите Уилямс в коментар към своя обява в “Инстаграм”. Уилямс качи фотография на краката си в спортни маратонки в бяло и златисто и чорапи в същата цветова гама.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР