23-годишният полицай Денислав Борисов, който беше хванат да превозва нелегално

...
23-годишният полицай Денислав Борисов, който беше хванат да превозва нелегално
Коментари Харесай

Полицаят, превозвал мигранти, остава в ареста

23-годишният служител на реда Денислав Борисов, който беше заловен да транспортира незаконно 31 мигранти край Пловдив, остава в ареста. Това реши състав на Районния съд в града.

Днес Борисов бе доведен в правосъдната зала с белезници. Адвокатката му съобщи, че упорства да бъде освободен от ареста. Тя оправда дейностите му с инфлацията в страната и с това, че приходите, които получават младежите, не могат да задоволят техните стремежи и добави, изкушението да се набират едни бързи пари не е подминало и Денислав, откакто страната не му разрешавала да се устоя със заплатата като жандармерист.

По думите на адвокатката Борисов осъзнал закононарушението, което направил, съжалява доста за действието си и „ извънредно доста “ желае да спомага „ по най-бързия метод да завърши делото “.

От държавното обвиняване обявиха, че са налице задоволително доказателства, че точно служителят на реда е превозвал 31 незаконни мигранти от афганистан. Жандармеристът изиска мярка домакински арест, само че тя не беше почетена от съда.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР