23-годишният Ивайло, който бе в неизвестност от няколко дни, вече

...
23-годишният Ивайло, който бе в неизвестност от няколко дни, вече
Коментари Харесай

Развръзка на драмата с 23-годишния Ивайло, който изчезна безследно в Бургас

23-годишният Ивайло, който бе в неопределеност от няколко дни, към този момент си вкъщи, оповестиха за Флагман.бг близки на младежа. Непознат бургазлия му оказал помощ да се върне при фамилията си. „ Още през вчерашния ден се свързахме с него и към този момент си е у дома. Благодарни сме на господина, който му е оказал помощ. Ивайло е жив и здрав и всичко е наред ”, споделиха родственици на Ивайло, предава Флагман.

Непознатият бургазлия прочел публикацията на Флагман.бг и апелите в обществените мрежи, срещнал инцидентно младежа по една от централните улици в морския град и по този начин се стигнало до щастливата развръзка. Кой обаче е тайнственият добродетел – остава мистерия. Роднините на Ивайло почетоха желанието му за анонимност, само че стореното положително дълго ще бъде помнено.

Не желая да разясня повече. Всичко е наред. Благодаря ви!” , допълниха още околните му.

Припомняме, че Ивайло дошъл в Бургас със своя другарка, която обаче го изоставила самичък и без пари. Той е трябвало да стигне до Слънчев бряг, само че това по този начин и не се случило. Не отговарял и на позвъняванията на фамилията му в продължение на два дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР