23-годишната пловдивчанка, направила три опита за самоубийство, е починала, след

...
23-годишната пловдивчанка, направила три опита за самоубийство, е починала, след
Коментари Харесай

Почина млада пловдивчанка, направила три опита за самоубийство

23-годишната пловдивчанка, направила три опита за самоубийство, е умряла, откакто лекарите не са съумели да се преборят за живота й. Момичето опита да се самоубие, скачайки от тераса в болница.

Това е трети опит за самоубийство 23-годишна пловдивчанка.

Момичето е било настанено със строшен таз в Клиниката по ортопедия на УМБАЛ "Свети Георги ", откакто преди седмица направила първия си опит за самоубийство. Тя скочила от балкона на жилището, в който живеела, само че защото жилището било на втория етаж, тя се озовала в болничното заведение с фрактура, оповестява Trafficnews.

Неуспешният опит явно не я отказал и преди два дни тя още веднъж се пробвала да постави завършек на живота си. Изляза на терасата на ортопедията, която е на 5-ия етаж и скочила. Съдбата още веднъж се намесила и вместо да полети 20 метра надолу, тя паднала на 4-ия етаж. Жената, с която били в една стая, незабавно подала сигнал и една от сестрите в клиниката се затичала надолу. Стигнала до 4-ия етаж тъкмо, с цел да види по какъв начин момичето се трансферира през парапета. Успяла да я хване за ръката, само че не могла да я задържи, до момента в който пристигна помощ, и упоритата дама полетяла надолу.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР