22-годишният Никифор Атанасов от котелското село Кипилово, за когото преди

...
22-годишният Никифор Атанасов от котелското село Кипилово, за когото преди
Коментари Харесай

Доброто в хората: Никифор от Кипилово трогна болната майка на 5 деца

22-годишният Никифор Атанасов от котелското село Кипилово, за който преди месец ви разказахме, съумя да събере всички нужни средства за лекуването си. Сумата, която той съумя да набере надвишава нужната му и в израз на признателност реши да подари огромна част от парите на 44-годишната Велка Велкова от с. Годеч, която е с онкологично заболяване. 

Благодарение на положителните хора единствено 2 седмици след срещата с екипа на Bulgaria ON AIR, той събра сумата, а даже и доста повече. Трогва се от историята на Велкова и взема решение да върне положителния жест като ѝ помогне да се оперира в Германия.

" Много ме трогна. Благодаря му от сърце и душа. Безкрайно съм му признателна. Изобщо не чаках толкоз бърза реакция. Явно в България има положителни хора, които оказват помощ. Това ми дава огромна вяра. Всички живеем мъчно и самият факт, че хората отделят от залъка си, с цел да ми оказват помощ, ме прави извънредно признателна ", сърдечно благодари Велка пред репортера Димитър Димитров.

Средствата, дарени от Никифор, изрично оказват помощ на фамилията на 44-годишната жена да сбъдне съкровената си фантазия, само че към момента не е събрана цялата сума. Все искащ да помогне може да се свърже с Фейсбук страницата на " България заран ", изписано на кирилица, или да изпрати дарението си посредством банковата сметка.

Банкова информация:

Сметка: BG71UNCR70001520975476

Велка Дойчинова Велкова

 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР