22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев

...
22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев
Коментари Харесай

Простреляната в Слънчев бряг Симона е будна и вече диша сама

22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев бряг, към този момент диша независимо, заяви "24 часа ".
Преди няколко часа момичето е било изведено от медикаментозната кома и е в схващане, има и двигателна интензивност, обясниха от УМБАЛ-Бургас.
Въпреки това обаче, към момента е рано да се каже дали Симона ще се възвърне, защото патронът е поразил значими центрове в мозъка.
Това, че има двигателна интензивност, към момента не значи, че тя ще бъде пълностоен човек. Предстои дълъг и тежък интервал, в който ще стане ясно дали ще може да схваща, чува и вижда, споделиха медици.
Лекари от отделението по реанимация вършат всичко допустимо да върнат Симона към живота. Състоянието й е нормализирано, само че остава доста тежко.
Родителите на хубавицата от Дряново, която е щерка на полицейския началник Тони Тодоров, са неразделно до нея в този сложен за цялото семейство миг.
Симона бе простреляна от 37-годишния Михаил Станков, който в припадък на ревнивост простреля хазартния необут Коста Николов-Миджурина и рани тежко обичаната си.
54-годишният Коста бе убит с 4 патрона в главата, до момента в който изчаквал Симона в "Мерцедес "-а си, спрян до комплекс "Сън вилидж ". Двамата трябвало да вървят на вечеря.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР