22-годишната красавица Джоана Джоузеф от Малайзия се радва на огромна

...
22-годишната красавица Джоана Джоузеф от Малайзия се радва на огромна
Коментари Харесай

Всички се подиграваха на дебелата Джоана, но накрая тя ги накара да съжаляват

22-годишната хубавица Джоана Джоузеф от Малайзия се радва на голяма известност. Работи в фешън организация, зад тила си има две победи в състезания за хубост.

През по-голямата част от живота си обаче младата жена наподобява по напълно друг метод. До 16-годишна възраст тежи над 100 кг. и е подложена на непрекъснат тормоз от съученици, родственици и учители. Успехът й обаче се трансформира в най-хубавото възмездие.

Дебеланка затвори устите на всички, които не имаха вяра, че заслужава толкоз хубав мъж

Детството на Джоана е повече от кошмарно. На 7-годишна възраст тежи към 60 кг., а на 13 към този момент гони 100 кг. "Ядях и растях. Можех да изям пет чинии ориз на едно ястие ", споделя тя.



Всички се присмивали на дебелото момиченце. То не спирало да се тъпче, а околните му вместо да го успокояват, влошавали обстановката.

Тя спря да яде 4 продукта и отслабна със 70 кг (СНИМКИ)

На 16-годишна възраст се изморила от целия този тормоз и решила, че нещата не могат да не престават по този начин. Как грозното патенце Джоана се трансформирало в кралица на хубостта и за какво през днешния ден всички съжаляват, че са я обиждали, четете в jenata.blitz.bg .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР