22-годишната Деница Александрова, която пострада тежко в мелето на варненския

...
22-годишната Деница Александрова, която пострада тежко в мелето на варненския
Коментари Харесай

От болницата с гореща информация за младежите, пострадали при касапницата във Варна

22-годишната Деница Александрова, която пострада тежко в мелето на варненския бул. "Левски ", е изведена от реанимация и настанена в отделението по Ортопедия към МБАЛ "Св. Анна ". Предстоят й голям брой интервенции, оповестява Varna24.bg, базирайки се на информация от болничното заведение.

Двете момчета, Атанас Атанасов и Радослав Петров от Сливен, остават в сериозно положение на апаратна вентилация в реанимацията, допълниха от болничното заведение.

След апел на близка другарка, за часове през вчерашния ден беше събраното нужното количество кръв за спасението на младежите.

По този мотив в групата "Варна може да отбрани Морската си градина " се появи следния коментар на варненеца Йордан Филчев:

"Надявам се да се оправят и по-късно да се включат интензивно измежду познати и всичките групи, в които членуват против безразсъдното шофиране. Да си вземат поука за това. Да споделят по какъв начин не се прави. Има и различен вид, който уповавам се да не изберат - да решат че ориста и някой горе ги пази и че им е разрешено всичко.

Защото културата измежду която живеят тези младежи е предвещавала този излаз. Вижте им профилите им във фейсбук. BMW Girls Bulgaria и Нямаш ли Е46 значи нямаш нищо (не знаех що е то Е46 - оказа се модел BMW.)

Точно ориста им сподели нещо друго обаче - нямаш ли кръв, значи нямаш нищо. За тяхно благополучие кръв се откри. Надявам се да се отплатят на обществото, като разискват тематики за отговорно шофиране и зачитане на човешкия живот.

Да не приказваме, че е цяло благополучие, че на пасарелката не е имало хора, които да размажат! "

Припомняме, че зверското меле по бул. "Левски " стана в събота вечер към 22:00 часа, в региона на кръстовището с ул. "Струга ".

Водачът на л.а. "Пежо " (25 г.) от Сливен, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над МПС и се блъска в стената на пасарелката до стадион "Спартак ".

Вследствие на случая мъжът и неговите спътници - жена на 22 година от Варна и мъж на 26 година от Сливен, са потърпевши тежко и бяха настанени за лекуване в Реанимацията на МБАЛ "Св. Анна " с заплаха за живота.

По случая има формирано досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР