22-годишна венецуелка показа на света, че синдромът на Даун не

...
22-годишна венецуелка показа на света, че синдромът на Даун не
Коментари Харесай

Моделка със специални нужди вдъхновява другите да следват мечтите си

22-годишна венецуелка сподели на света, че синдромът на Даун не може да й попречи да реализира задачите си. Тя станала модел и интензивно взе участие в стилни фотосесии.

Когато забележим хубав и съумял човек, ние не мислим какъв брой старания е положил, с цел да реализира задачите си. Само самият човек и фамилията му са наясно с цялостната отдаденост и всички трудности, през които са минали, с цел да реализиран триумфа си.

 моделка-със-синдорм-на-даун

Нека дружно да разберем историята на надарен и насочен модел със синдром на Даун, която е ентусиазъм за толкоз доста хора по света.

Джесика Хасинто е на 22 години и живее във Валенсия, Венецуела. Момичето е родено със синдром на Даун, само че това не й попречило  да преследва фантазията си. Една от тях е да стане професионален модел. И тъкмо това постигнала красива венецуелка. След години упорита работа и мотивация съумяла да стане звезда на стилния подиум.

 Джесика Хасинто

„ Много обичам да фотографирам и да се разхождам по стилния подиум “, споделя момичето. И с поддръжката на майка си, която абсолютно направлява щерка си и постоянно е с нея на всички места, фантазията на Джесика се сбъдва. Като упорит модел тя взе участие интензивно в голям брой кастинги и надпревари.

 моделка-със-синдром-на-Даун

Нашата героиня стартира да прави първите стъпки към фантазията си на 14-годишна възраст. Хасинто към този момент е получила предложения от локални бизнесмени и дизайнери, които са обърнали внимание на нейното майсторство. Смята се, че момичето има изключителна харизма и мощ, което да я направи звезда освен в родната си страна.

Майката на Джесика споделя: „ Никога не се изтощавам да й поисквам фантазиите й да се осъществен и имам вяра, че един ден това ще се случи. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР