22 години и половина затвор за Георги Семерджиев поиска прокуратурата.Прокурорът

...
22 години и половина затвор за Георги Семерджиев поиска прокуратурата.Прокурорът
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска 22,5 години затвор за Георги Семерджиев!

22 години и половина затвор за Георги Семерджиев изиска прокуратурата.

Прокурорът по делото Чавдар Железчев съобщи в пледоарията си, че обвиненият е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на двама души.

Това е станало до момента в който той е бил недееспособен водач, движил се е с висока скорост и е използвал маетамфетамин, по-късно е избягал от местопроизшествието, без да опита да окаже помощ.

Събраните доказателства водят до извода, че Семерджиев е създател и на петте закононарушения, за които е даден на съд, допълниха от държавното обвиняване. В интервала от 2009г. до 2022г има издадени шест фиша, а от 2088 година до 2022г. 48 акта.

По обвиняването за ликвидиране по несъобразителност прокуратурата изиска от съда да наложи присъда от 15 години затвор. Предвид обстоятелството, че Семерджиев има правосъдно минало и е обвинен за общо пет закононарушения, обвиняването изиска нарастване с една втора.

Предложението е наказването да бъде увеличено с една втора поради утежняващите условия. С оглед, че Семерджиев е направил пет закононарушения и с оглед публичната заплаха, 15 години не биха били задоволителни, разясняват от прокуратурата.

В момента пледират юристите фамилиите, чиито деца починаха при случая.

Очаквайте още детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР