21 юни е много важен ден - това е лятното

...
21 юни е много важен ден - това е лятното
Коментари Харесай

Днес настъпва лятното слънцестоене

21 юни е доста значим ден - това е лятното слънцестоене, заветен ден. Тогава е най-дългият ден и най-кратката нощ в годината. Този ден е значим, тъй като става преход на сили. Слънцето минава от въздушната буря във водната. Ще бъдем повлияни от силите на Рака.

Интуицията и ползата към езотеричните въпроси ще се усилват при хората. Всичко обвързвано с националните ползи, фамилните проблеми, племенните обичаи - всичко това ще провокира повече интерес у хората.

Луната е в символ Водолей до 17:03ч на 22 юни

Емоциите са променливи, мъчно е да се предскажат. Нуждаем се от повече независимост и нови неща, изключително се усещат рестриктивните мерки, тежестта на работата, рутината на всекидневието, скучните връзки. Тези дни, съзнанието е по-отворено към нови хрумвания, автентичност, обаче през този интервал има повече прояви на раздразнителност, неочаквани прочувствени рецесии. Голям е броя на съвпаденията и случайностите. Луната във Водолей постоянно носи изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. Това е интервалът на интелектуалците, изобретателите, конструкторите. Любовта в тези дни е разкрепостена, доминират другарските връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

В 17:03ч Луната излиза на луфт до 17:03ч на 22 юни. Нищо значимо да не се подхваща.

Доминиращ 18 лунен ден от 23:39ч на 20 юни до 00:14ч на 22 юни

Денят изисква най-вече здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, може да срещнете трудности и неприятности. Бъдете деликатни към всичко протичащо се с вас през този ден. Мислите би трябвало да се управляват, да не се позволяват негативни такива, както и прояви на нарцисизъм. Могат да зародят трудности при постигане на задачите и спорове с близките. Лесно се изпада под непознато въздействие.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се дефинира какво е то: дали погрешно, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата реалност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме позитивно, на кое негативно. Днес може да се сблъскате със своята „ тъмна” страна. Всяка обстановка би трябвало да се прави оценка като отражение на нашата същина.

Време за спокойна работа. Не е най-благоприятното време за групов труд. Денят не е работлив интервал за бизнес, нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се заобикаля храна от скотски генезис. Ритуалната храна са орехите.

По-малко да се спи. Силните аромати са рискови. Препоръчва се лечебно недояждане, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили.

Може да стане тежък интервал за фамилните връзки. Не се учудвайте, в случай че всички са в неприятно разположение на духа. Нужно е да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите.

Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Сънищата могат да покажат проблемите, които пречат в живота. Сънят може също да е обвързван със здравето и да ни подскаже пътят за нашето излекуване от заболяванията.

Следва 19 лунен ден от 00:14ч на 22юни до 00:44ч на 23 юни

03 безоблачен ден - Най-мощният във връзка с думите безоблачен ден. Силата на словото доближава своя пик. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети повече време на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията. Благоприятно е за брачен връзки. Добре е да сътворите нещо с ръцете си. Приветстват се всички креативен инициативи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР