21% от руснаците биха попитали Владимир Путин кога ще свърши

...
21% от руснаците биха попитали Владимир Путин кога ще свърши
Коментари Харесай

21% от руснаците искат да питат Путин кога ще свърши войната в Украйна

21% от руснаците биха попитали Владимир Путин по кое време ще свърши войната с Украйна, в случай че имаха опция да го създадат. Този отговор е най-популярният в социологическото изследване на " " преди директната линия на Путин и огромната конференция на 14 декември.

Въпросите за войната са: Кога ще има мир?, Кога ще завърши специфичната военна интервенция?, Кога ще победим?, " Какво се прави, с цел да се приключи тази интервенция?, Кога ще завърши мобилизацията?

Следващите най-популярни тематики към Путин са дребните пенсии (8%), обществените проблеми (8%) и ниските заплати (7%). 10 на 100 от руснаците не биха попитали президента за нищо, а 20 % се затрудняват да отговорят на въпроса, заложен от социолозите. В анкетата, извършена в интервала 23-29 ноември, са взели участие 1625 души в 137 обитаеми места. 

Тази седмица участничките в плана " Пътят към дома ", проведен от родственици на мобилизирани руснаци, започнаха флашмоб. Те изпращат текстови известия до приемния център на Путин с искане мобилизираните да бъдат върнати вкъщи. Някои дами разгласяват скрийншоти на SMS-и в районните чатове на придвижването. Участниците в " Пътят към дома " се застъпват за цялостна демобилизация и завръщане на мобилизираните от фронта.

През 2023 година за първи път директната линия с Владимир Путин ще бъде съчетана с огромна конференция. Последният път, когато директната линия се организира през юни 2021 година, само че конференцията се състоя през декември с.г.

Руснаците могат да зададат въпрос на Путин по няколко метода. Към 13:00 ч. московско време на 6 декември са били заложени над 25 600 въпроса. В листата от 16 въпроса на уеб страницата по това време имаше единствено един, обвързван с войната: " Моля, заемете се с казуса с заплащанията на военнослужещите, които са приети в болница ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР