21-годишният син на известния в подземния свят Димитър Вучев-Демби -

...
21-годишният син на известния в подземния свят Димитър Вучев-Демби -
Коментари Харесай

Задържаха сина на Демби за грабеж на такси

21-годишният наследник на известния в подземния свят Димитър Вучев-Демби - М. Вучев, е арестуван и упрекнат в обир на кола от столичанин след опасност, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Около 17.00 часа на 14 септември на кръстовището на ул. " Митрополит II Зографски " и ул. " Синьо лято " в столичния кв. " Симеоново " той лишил сумата от 25.00 лв. от мъж с букви Р. Ш., като му декларирал със застрашителен звук - " Давай парите! ", а по-късно ги издърпал от ръцете му.

След това Вучев-младши откраднал неговата " Шкода Фабия ", оборудвана за потребностите на такси , с желанието да я употребява. За задачата употребявал истинския ключ. Последвала щета на транспортното средство - строшаване на странично дясно огледало и хлътналост на задния десен калник. Не се прецизира обаче по какъв начин е станало това.

Впоследствие колата е изоставена от Вучев и е открита на 17 септември на паркинга на спортна зала " Христо Ботев " в Студентски град.

Предвид високата социална заплаха на действията и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на Софийския областен съд на 19 септември за разглеждане на искане за взимане на мярка за неотклонение " Задържане под стража ", се споделя още в формалното известие.

 Демби: Алексей Петров желае Баретата да мълчи Виж още Демби: Алексей Петров желае Баретата да мълчи
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР