21-годишният българин, който рани две деца с нож в Германия,

...
21-годишният българин, който рани две деца с нож в Германия,
Коментари Харесай

Българинът, намушкал две деца с нож в Германия, с двойно гражданство

21-годишният българин, който рани две деца с нож в Германия, е с двойно поданство - българско и немско. Според полицията н Дуисбург той е дошъл в страната като дете, написа " Билд ". 
Прочетете още
За нападението стана ясно в сряда. Децата са на 9 и 10 години. Те са в тежко положение, само че няма заплаха за живота им. 

Изясняват се и претекстовете за нападението. Нападателят не е познавал децата и следва да му бъде направена психиатрична оценка, с цел да се обясни дали има заболяване. 

По информация на управляващите нападението е станало към 12 часа локално време. Учениците са се прибирали към дома, когато срещат мъжа и той ги атакува. Макар да са ранени, те съумяват да стигнат до близкото учебно заведение, което е на две пресечки от мястото на нещастието. Там преподавател се обажда на полицията и вика кола за спешна помощ, а доктор от образователното заведение незабавно им оказва първа помощ.

Децата са откарани в болница. Полицията съвсем незабавно арестува причинителя, който не е оказал никаква опозиция. В себе си е имал нож и фенерче, с което евентуално също е удрял децата. Повдигнато му е обвиняване за опит за ликвидиране.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР