21-годишната Габриела Медарова, която преди месец удари 10 паркирани автомобила

...
21-годишната Габриела Медарова, която преди месец удари 10 паркирани автомобила
Коментари Харесай

Габриела, ударила 10 коли пияна и дрогирана, отново е арестувана - за побой

21-годишната Габриела Медарова, която преди месец удари 10 паркирани автомобила в Пловдив след приложимост на алкохол и дрога, още веднъж е арестувана за 24 часа.
Този път тя е упрекната за нанасяне на телесна щета по хулигански подбуди, заяви прокурор Атанас Илиев от Районна прокуратура в Пловдив, представен от Фокус.
Медарова е разследвана за случай в нощен бар на 11 май.
В ранните часове на 11 май Катя Андреева чествала рождения си ден в клуб. Малко преди да си тръгне, 21-годишната студентка е съборена с юмручен удар в лицето от непозната жена. Очевидци са разпознали Габриела Медарова. Потърпевшата твърди, че с нищо не е предизвикала удара.
По делото следва определяне и разпити на всички очевидци на случая, правене на здравна експертиза. За закононарушението законът планува наказване до една година затвор или пробация, съобщи бтв.
Само преди 3 седмици Габриела Медарова се разплака в съда и се разкайваше за пометените от нея паркирани коли. В съда родителите й твърдяха, че била положително момиче и не употребявала алкохол и опиати.
Медарова беше освободена от ареста против гаранция. Първоначално гаранцията беше 20 000 лева, само че след обжалване беше понижена на 5000 лева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР