21-годишна притежателка на пищни форми Диана Сирокай иска да научи

...
21-годишна притежателка на пищни форми Диана Сирокай иска да научи
Коментари Харесай

Plus size модел: Моите недостатъци са моята сила, обичайте тялото си

21-годишна притежателка на обилни форми Диана Сирокай желае да научи всички девойки да одобряват своите тела такива, каквито са.

В своя акаунт в Instagram девойката разгласява фотография, на която театралничи в бял бански тъкмо както и Ким Кардашиян Кимбърли Ноуъл „ Ким “ Кардашян (на британски: Kimberly Noel... към профила го направи преди този момент. Това не е просто прекопирване, ами снимка за съпоставяне на обилен модел със световна лъвица. Своята фотография Диана Сирокай съпровожда с надпис "Ние сме две дами с разнообразни тела ".



Публикацията бе оценена от хиляди консуматори в обществената мрежа. И макар, че нормално моделите с наднормено тегло са подложени на рецензия, то в този случай по адрес на Диана потребителите показаха своето удивление.



"Аз се влюбих! ", "Ти си луксозна ", "Никога не се сравнявай с Ким. Ти си превъзходна! ", — гласят мненията под поста на моделката. Не сдържаха своите страсти и почитателите на Ким Кардашиян. Един от тях написа: "Аз съм поддръжник на Ким, само че би трябвало да призная, че вие изглеждате просто фантастично! "

"Хареса ми тази фотография на Ким, и аз желаех да покажа, че се отнасям позитивно към своето тяло. Искам то да бъде колкото се може по-естествено. Моите дефекти са моята мощ и ми се желае всяка жена да обича тялото си ", споделя Диана Сирокай.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР