2023-та се очертава да бъде важна в кариерата на талантливата

...
2023-та се очертава да бъде важна в кариерата на талантливата
Коментари Харесай

Ан Хатауей е ослепителна в новата кампания на Versace

2023-та се обрисува да бъде значима в кариерата на надарената и чаровна Ан Хатауей. Само преди дни стана ясно,  че 40-годишната актриса ще взе участие в мелодраматичната лента Mother Mary, която ще изследва интимните връзки на поп певица и фешън дизайнерка. Горещата вест към нея обаче, която притегли вниманието ни, е, че тя е лице на акцията на Versace за новата сбирка Icons и типът й ни спря дъха, безусловно!

В фотосите от сбирката, споделени от стилния бранд Хатауей  носи изрязан корсет смесен с дънки, черна елегантна прилепнала рокля с елементи на Медуза върху презрамките, въодушевени от пролетната сбирка от 1996 година.
    View this post on Instagram           
A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Изборът си да употребява Ан Хатауей за лице на акцията Донатела Версаче показа в пост в Instagram ” Аз съм огромен почитател на работата й, несъмнено, само че повече от това й се удивлявам като жена. Тя е голяма звезда, тя е бизнесдама, тя е изобретателна и е извънредно блага. Това е, което прави една икона на Versace! “

Дизайнерката пусна и клип зад кулисите, показващ по какъв начин тя и Хатауей се смеят на снимачната площадка, до момента в който снимат акцията. В него може да чуете по какъв начин филмовата звезда споделя „ Дрехите ми припомнят за филми, които обичам... „
    View this post on Instagram           
A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace)

Според списание Vogue, Ан е почитателка на капсулни сбирки, които са въодушевени от класиката, а този път Донатела Версаче е основала точно такава сбирка. Versace Icons е самобитна интерпретация на личния дрешник на дизайнерката.

„ Работата с Ан на снимачната площадка на новата  кампанията беше толкоз вдъхновяваща. ” показа още Донатела. „ Виждате какъв гений е тя и по какъв начин вдъхва живот на сбирката. Versace има дълга история на съдействие с някои от най-големите звезди в света и за мен звездата прави роклята, само че роклята също прави звездата.​ На снимачната площадка можете да видите Ан по какъв начин се превъплъщава в разнообразни функции, само че остава най-хубавата версия  на себе си във Versace, несъмнено! ”

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР