2023 е изключително важна година за вас, Близнаци. В началото

...
2023 е изключително важна година за вас, Близнаци. В началото
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Близнаци

2023 е извънредно значима година за вас, Близнаци. В началото и края на годината ще би трябвало да поставите персоналните връзки преди всичко. Но от май нататък се постанова да овладеете живота си и да вземете безапелационни решения за това накъде отивате и какво желаете през идващите няколко години. Парите ще продължат да идват елементарно при вас, само че и елементарно ги харчите, изключително до месец август. Вашите отзивчиви умения ще ви завоюват доста изгоди и потребни запознанства.

Приоритетите ви през 2023 година

Ваш приоритет през идната година са парите до месец юли; връзката и интелектуалните занимания за преди всичко след юли; децата, творчеството, любовните връзки и насладата от живота ви вълнуват най-силно през октомври; след октомври до края на годината най-важното за вас ще са здравето и кариерата.

Вълнения в кариерата

Преминаването през 2022 година с непокътнато здраве и разсъдък е огромно достижение за вас, Близнаци. Много от вас се усещаха притиснати от избрани условия през предходната година. Драматичната и неочаквана смяна остава съществена тематика в живота ви освен през 2023 година, само че и за няколко години напред. Катализаторът на тези промени е вашата кариера, която е станала динамична и вълнуваща. Работата може да ви влече във всевъзможни непредвидени направления. Здравето ви непрестанно се усъвършенства от есента на предходната година и тази наклонност продължава и през 2023 година Все отново би трябвало да сте по-внимателни и да не приемате нищо за даденост.

Време за промени вкъщи

Както предвиждат астролозите, през 2023 година доста дами Близнаци ще преживеят значима смяна във връзка с домашните въпроси и сантименталните връзки. След януари очаквайте обичаните хора да предложат да преразгледате фамилните функции, да си разпределите нови отговорности и действия вкъщи. Като цяло годината ще ви накара да се обърнете доста повече към дома си и персоналните връзки там.

Първата част на 2023 година е чудесно време за започване на дълготрайно обмисляне, разширение на финансовите благоприятни условия или започване на поправки на дома. Някои Близнаци, изключително тези, родени след 1990 година, ще се сблъскат с нова финансова или бизнес информация, обвързвана предишното: завещание или резултат от инициативи, стартирани от дълго време. Ако е по този начин, очаквайте новите благоприятни условия да имат директен резултат върху домашния живот, сантименталните обещания и прочувствената сигурност.

Бързайте постепенно в любовта

Годишният хороскоп за Близнаци демонстрира, че 2023 година ще бъде изпълнена със занимания. Постоянно откривате мотиви за наслада и вие сигурно ги заслужавате. В любовта сте по-щастливи, в сравнение с през последните няколко години.

Между май и юни внимавайте за дълготрайни взаимоотношения, които повтарят минали модели или дават отговор на идеали, които от дълго време сте загърбили като неуместни. Разпалените пристрастености и възобновените привързаности ще бъдат преди всичко за вас напролет: очаквайте тази къса фаза на персонален размисъл да докара до бърз прочувствен прогрес и новооткрито съгласие с вашия сътрудник.

Необвързаните Близнаци могат да чакат да стартират изненадваща и прочувствено комплицирана нова връзка през лятото на 2023 година Очаква ви забързана и буйна година в любовта – бъдете нащрек за съществени промени и смели предложения. Въпреки че ще имате мълниеносен отговор на множеството сантиментални благоприятни условия, отделете време да обмислите някои свои крачки, изключително сред юни и октомври. Някои недомислени решения могат да доведат до дълготрайни задължения, които не ви удовлетворяват.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР