2022 година беше богата както на събития, така и на

...
2022 година беше богата както на събития, така и на
Коментари Харесай

Звездните бебета на 2022: Сузанита и Матиас, Светлана Гущерова и Кристиан-Валентин и още

2022 година беше богата както на събития, по този начин и на звездни бебета. Ето и кои родни звезди се снабдиха с наследници последните дванадесет месеца:

5 Сами Хосни и дребният Тарек

На 1 ноември -  Деня на националните будители в 13:03 ч., още едно звездно бебе у нас се появи на бял свят. В края на май месец Сами Хосни и половинката му Мила Савова споделиха новината, че ще стават родители. Името на бебето, което се роди цели 4.025 кг, е Тарек ( " изгряваща звезда " ). Преди самото раждане Мила непрекъснато държеше почитателите ѝ да знаят всичко към нея и безусловно всички знаеха какво се случва във всеки един миг, защото бебето се забави с излизането няколко дни и се наложи да раждането да бъде провокирано.

4 Бояна Генова и дребният Борис

Малкият Борис се появи на 18 октомври, а за това заяви самата Бояна в персоналния си профил в Instagram с обява и детайлности към цялото преживяване. Броени дни по-късно тя качи и 20-минутен влог в персоналния си канал в YouTube, в който по нейни думи демонстрира действителността от раждането по натурален път по един внимателен метод. Само 10 дни след появяването на дребния Борис родната хубавица показа по какъв начин наподобява и би трябвало да признаем, че още тогава бяхме възхитени - несъмнено тренировките преди забремяването и по време на бременността си споделят думата. Това е методът тялото бързо да придобие остарялата си форма.

3 Палома Митева и дребната Доника-Мария

Поп-фолк дивата Палома Митева стана майка за първи път в Дубай през август. Тя и предприемачът Георги, който живее в Дубай и развива там личен бизнес, посрещнаха дребната Доника-Мария тъкмо както се посреща принцеса. Щастливият татко има още две дъщери от предходен брак. Всички почитателите с огромно неспокойствие чакаха моделката да покаже дребната Доника-Мария. И чудото се случи – Паломчето пусна първа фотография с щерка си, само че със закрито личице. Добре че са емотиконите, с цел да си демонстрират и крият хората по едно и също време децата. Малко след самото раждане Палома хукна на пазар и първокласни заведения за хранене с половинката си Георги. Богатите родители затрупаха Доника-Мария с маркови дрешки. Това бебе сигурно ще бъде гледано като писано яйце и ще бъде презадоволено, само че не колкото това на Светлана Гущерова.

2 Светлана Гущерова и дребният Кристиан-Валентин

Светлана Гущерова по този начин и не удостовери, че е бременна с третото си дете, както и не разгласи, че е родила в края на април. Гущерова просто показа в персоналния си профил в Instagram утринен кадър с букет, на който се видя, че тя се намира в болница и е родила момченце - Кристиан-Валентин. Интернет тролове се чудят на кого ли повече наподобяват децата на Гущерови, откакто майка им има много подорения по себе си. Светлана и Християн пазят изцяло наследниците си и не качват постоянно фотоси с тях. Когато го вършат, наложително лицата им не се виждат. Преди 4 години плеймейтката Светлана Василева и предприемачът Христиан Гущеров си споделиха заветното „ ДА “. За цялото това време фамилията им се разрасна с цели три деца.

1 Сузанита и дребният Матиас

Сузанита, дъщерята на Орхан Мурад, роди първото си дете на 15 ноември. Бебето се споделя Матиас, роди се 3.600 кг. По-рано скандалната изпълнителка показа, че от самото начало е желала естествено раждане. " Добре пристигнал на този свят, Матиас! Думите няма да стигнат да изразя всичко това което усещам. Искам да ти благодаря скъпа моя, че ме подари с най-прекрасното момченце. Обичам ви и двамата с цялото си сърце и нищо на света не е по-ценно за мен. Благодаря на целия екип в болница “АГ Селена ”. Благодаря ти Господи за всичко! ", написа таткото в Instagram. Сузанита и Марк Славов имаха много проблеми при започване на връзката им. Двамата даже се разделиха за малко. Малко по-късно певицата показа, че с Марк въпреки всичко са изгладили проблемите и са се събрали още веднъж, с цел да отгледат дружно детето си. Името на Матиас значи " Дар от Бога ".

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР