2021 година беше странна за всички, като се надяваме това

...
2021 година беше странна за всички, като се надяваме това
Коментари Харесай

Мария Иванова Йосифова: Взела съм решението си да живея без страх

" 2021 година беше странна за всички, като се надяваме това страдалчество - пандемията да завърши, като има и вяра човешкият разум да се оправи с тази обстановка, която ни срина ", сподели в " Преди всички " Мария Иванова Йосифова, българка, която жвие от дълги години в Съединени американски щати.

" Трудностите не бяха малко, само че и новата година година явно ще бъде труда , към този момент освен поради пандемията, само че и поради инфрацията и икономическата рецесия, по тази причина аз съм взела решението за себе си - да пребивавам без боязън " , сподели още Йосифова.

" Важното е да намерим салдото живота си . Дано да се върнем към по-нормален метод на живот. Имаше боязън и суматоха, само че да се надяваме, че излаз ще се откри в медицински проект. Макар че и доста животи се изгубиха, това е покруса.

За новия вид Омикрон се надявам, че хората ще претръпнат и ще заживеем като преди лека бавно...

В Кентъки хората като че ли резервират оптимистичния си взор към нещата и нека идната година вирусът си отиде ", уточни Йосифова.

Йосифова изрази удивление, че толкоз хора в България отхвърлят да се имунизират.  По думите и в Съединени американски щати не е по този начин и хората се имунизират .

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР