2020 година не беше лека за актрисата Нина Добрев. Най-вече

...
2020 година не беше лека за актрисата Нина Добрев. Най-вече
Коментари Харесай

Краят на годината не беше лек за Нина Добрев, но пък 2021 изглежда обещаваща

2020 година не беше лека за актрисата Нина Добрев. Най-вече поради това, че тя изгуби своята скъпа и обичана баба. През декември писахме, че визитата на Нина Добрев в България е било по печален мотив. Тогава обаче към момента не знаехме каква е точната причина, само че малко по-късно актрисата показа персонално в Инстаграм. Стана ясно, че бабата на Добрев е умряла.

" Една глава завърши. Сърцето ме боли. Тази година, която беше тест за всички ни, стана още по-лоша. Въпреки това, пробвам да съм признателна. Аз съм огромна късметлийка. Имам толкоз красиви мемоари, които изкачат в мозъка ми като филм. Ти ме научи на толкоз доста и ни обичаше толкоз доста за 87 години - светът имаше шанс, че беше част от него. Ти беше светец,  педагог, бранител, любяща майка и баба. И ти беше ангел ", гласи част от дългото обръщение за прощаване, което Нина написа и показа с милионите си почитатели в Инстаграм.

Виж още:

2021 година обаче наподобява ще бъде по-добра за красивата холивудска актриса с български корени.  Личният живот на Нина процъфтява, а всичко наподобява отлично във връзката ѝ с новото ѝ гадже - Шон Уайт.

Двамата започнаха да се срещат през март месец, само че тази година прекараха първата си Коледа  и Нова година дружно. От фотосите е видно, че Нина е доста влюбена. Медии пишат, цитирайки неназовани източници, че Нина и Шон са основани един за различен и се усещат отлично задено. Припомняме, че двамата дълго време не разгласиха общи фотоси, само че към този момент го вършат, а милионите почитатели на Нина се радват, когато тя ги позволява до персоналния си свят. Твърди се, че двамата мислят за доста по-сериозно общо бъдеще, както оповестяват източниците. Дали ще се стигне до брак... това няма по какъв начин да кажем, само че едно е несъмнено - двамата наподобяват прелестно дружно.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/nina/, 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР