20-годишният Лоран Банър два пъти стрелял в своята възлюблена Джоли

...
20-годишният Лоран Банър два пъти стрелял в своята възлюблена Джоли
Коментари Харесай

Покъртително: Последните секунди от живота на крехка девойка на ръба на пропастта, преди коварният ѝ любовник да я хвърли в бездната

20-годишният Лоран Банър два пъти стрелял в своята възлюблена Джоли Калън и по-късно я хвърлил в бездна, по време на взаимен поход в Алабама. Куршумите попаднали в тила и сред очите на жертвата, оповестява The Sun.

За да скрие закононарушението злодеят качил в " Инстаграм " четири фотоси на починалата, които направил няколко минути преди убийството. Но не съумял да се скрие за дълго и самичък си признал закононарушението. Той съчинил следната защитна версия – двамата възнамерявали групово самоубийство, само че него не му стигнали силите да направи съдбовната крачка.

Полицията обаче счита, че той е бил мощно смутен откакто Джоли му споделила, че желае да си останат единствено другари. Тогава вдигнал ловната пушка и я прострелял. Оръжието след това било намерено в гората.

Роднините на починала настояват, че момичето не е изглеждало подтиснато и крояло проекти за бъдещето, само че като че ли имала някакво неприятно предусещане. Преди похода тя написала оракулски в обществените мрежи:”Ако с мен се случи нещо вие знаете с кого бях.

Освен това на съда станало известно, че Лорън се е хвалил пред собствен комшия в килията, че е умъртвил момичето. В последна сметка жестокият палач бил наказан на 52 години затвор.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР