20-годишният футболист на Челси Бен Елиът получи повиквателна за националния

...
20-годишният футболист на Челси Бен Елиът получи повиквателна за националния
Коментари Харесай

Камерун селектира талант на Челси

20-годишният футболист на Челси Бен Елиът получи повиквателна за националния тим на Камерун, оповестява организация „ Ройтерс “. Елиът бе селектиран за квалификационните мачове за Купата на африканските народи против Намибия в края на март, потвърдиха от футболната федерация на Камерун.

Атакуващият полузащитник играе за състава до 21 години на Челси, само че няма мачове за първия отбор на лондончани. Той е роден в Лондон, само че има камерунски родител. Играл е за представителния отбор на Англия при 15-годишните.

Сега Бен Елиът попадна в листата от 34 футболисти на Камерун за двете срещи с Намибия в Яунде на 23 март и в Йоханесбург пет дни по-късно. Намибия трябваше да реалокира семействата си в прилежащата Република Южна Африка, тъй като стадионът на тима не дава отговор на интернационалните стандарти.

Двубоите ще са първи за Камерун от Мондиал 2022 насам, когато отборът победи Бразилия, само че не съумя да прескочи груповата фаза.

Вратарят на Интер Андре Онана, който напусна прибързано лагера на националния състав по време на шампионата в Катар, не е измежду извиканите футболисти.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР