20-годишният Александър, който хвана кръста в София, ще дари наградата

...
20-годишният Александър, който хвана кръста в София, ще дари наградата
Коментари Харесай

20-годишният Александър, който хвана кръста в София, ще дари наградата си за деца, болни от рак


20-годишният Александър, който хвана кръста в София, ще подари премията си за деца, заболели от рак, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Именно на Богоявление от доста смелчаги кръстът във водите на столичното езеро в квартал "Дружба" отиде при 20-годишния Александър от София, студент в УНСС и може би не инцидентно.

Самият той споделя, че е изпитал възприятие на удовлетворение, когато хванал кръста, тъй като има персонална идея, която подема от през днешния ден. Днес сред 15.00 и 18.00 часа той ще бъде на бул. "Витоша" и ще събира средства за децата, заболели от рак.

"За мен е персонална идея, тъй като знам какво е да имаш чувството някой от фамилията ти да е болен и да е некадърен да бъде себе си", изясни момчето.

Първото подаяние ще бъде точно премията, която той получи от кмета на Столична община. Александър пожела още на всички да са живи и здрави и да имат шанс.

От своя страна столичният кмет Йорданка Фандъкова поздрави всички софиянци с хубавия празник и благодари на всички момчета, които се хвърлиха за кръста.

Тя похвали и Александър за самодейността му да даде премията си за щедрост. Фандъкова пожела още здраве за всички и доста прекрасен празник.

Относно това какво би споделила на хората, които живеят в региона след нещастието в Нови Искър, Фандъкова означи, че би трябвало да разчитаме и имаме вяра на полицията. "Изключително тежък, невъобразим престъпен случай. Надявам се и имам вяра, че полицията ще си свърши работата и ще залови нарушителя, с цел да може хората да се успокоят и да са спокойни всички", сподели още тя по тематиката. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР