20-годишната Полина Лобанова, която тази сутрин бе открита мъртва в

...
20-годишната Полина Лобанова, която тази сутрин бе открита мъртва в
Коментари Харесай

Черна прокоба тегне над руския "Биг Брадър"! За броени дни мистериозно си отидоха две фатални участнички

20-годишната Полина Лобанова, която тази заран бе открита мъртва в банята, е била фенка на голите фотосесии. В акаунта й в обществената мрежа на огромна част от фотосите хубавицата демонстрира татуси и съблазнява почитателите си с голото си тяло.

Както БЛИЦ заяви, някогашната участничка от хитовото съветско телевизионно шоу „ Дом” бе открита мъртва. Тъжната новина бе обявена от сестра й Василиса.


„ Случи се в Москва, нищо не предвещаваше тази покруса. Много ми е тежко да приказвам сега”, разяснява момичето пред публицисти.



„ Сутринта ми се обадиха от полицията. Първоначално си помислих, че се майтапят с мен. Дадоха ми адрес, на който да отида”, прибавя Василиса.



Полина е открита в безсъзнание във ваната на гаджето си - 19-годишния татуист Иван.



Според някои информации, на Полина й станало неприятно в клуба, в който купонясвала и приятелят й я откарал в дома си.



Според друга информация, двамата се прибрали от нощното заведение към 7 часа сутринта, където били откраднали телефоните им. Полина отишла да си полегне в спалнята. Приятелят и компанията му се намирали в дневната. След известно време те чули странни звуци. Влизайки в стаята, те видели, че на младото момиче му е неприятно, извикали незабавна помощ, само че лекарите не съумели да спасят живота й.

Причината за кончината й ще стане ясна след аутопсия, само че осведомени допускат, че Полина може да е издъхнала от свръхдоза.



На 1 юли Полина навърши 20 години. В мрежата тя постна фотография от ресторанта и написа, че това е била най-хубавата вечер в живота й.





Часове преди гибелта си тя е разгласила в Инстаграм няколко видеа от предходната вечер. На тях тя се забавлява с другарка в ресторант. Двете хубавици се чудят къде да отидат – на кино или да пият текила някъде на открито.


Това не е първата участничка от предаването, която си отива без време. В средата на предишния месец умря друго колоритно момиче – 24-годишната Анастасия Тарасюк. Тя падна от прозореца на 19-етаж на постройка в първокласен московски комплекс и издъхна на място.






От получените контузии лицето й било обезобразено и защото била по домашни облекла, в началото я сбъркали с домашна помощничка.



Разследващите не изключват да става дума за трагичен случай. Версията за ликвидиране не се удостоверява.

Според някои данни, Анастасия е имала проблеми с алкохола и опиатите. В последно време била в меланхолия.



Малко преди да загине трагично, Анастасия е получавала закани за живота си. В началото на май в Инстаграм се появило страховито предизвестие по неин адрес „ Смъртта те чака”.



Бившият другар на 24-годишната хубавица твърди, че тя е работела като модел за конвой.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР