20-годишната жена, която бе прегазена от бързия влак в района

...
20-годишната жена, която бе прегазена от бързия влак в района
Коментари Харесай

Кървава трагедия край Благоевград: Влак помете и изхвърли в страни 20г. девойка пред очите на майка й

20-годишната жена, която бе прегазена от бързия трен в региона на полигона в Благоевград, е пресичала нерегламентирано дружно с майка си.
По предварителна информация към 12:40 ч. в неделя две дами, пресичали жп линията при разклона за с. Церово, оповестиха от полицията.
Машинистът на влака надул свирката, само че момичето не съумяло да реагира и било пометено и изхвърлено настрана от релсите.
Свидетели на ужасния случай станали участници в мотосъбора, на който отишли майката и дъщерята. Първоначалната информация бе за прегазено дете, само че по-късно се разбра, че е 20-годишно момиче, написа Блиц.
На място пристигнали екипи на полицията и Спешен център, като медиците единствено установили гибелта на момичето. Изпадналата в потрес майка е превозена с кола за спешна помощ до Спешен център.
От БДЖ разпространиха информация за случая, зародил след непозволено секване на жп линията сред гарите Симитли и Благоевград, като уведомиха, че бързият трен от Кулата за София престоява до привършване на следствените дейности и почистване на стоманения път.
Впоследствие оповестиха, че влакът е отпътувал от гара Благоевград в 15:21 ч. със забавяне от 160 минути, което по-късно се е нараснало на 175 минути.
„ За голямо страдание случаите със смъртни случаи на жп пътя в последно време зачестиха. Увеличават се случаите на самоубийства “, разяснява пред struma.bg доктор инж. Бойчо Скробански, който е зам. ръководител на УС на Национален ръб за следствие на катастрофи във въздушния, водния и железопътния превоз (НБРПВВЖТ).
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР