2-годишно дете с опасност за живота след катастрофа на "Тракия"

...
2-годишно дете с опасност за живота след катастрофа на "Тракия"
Коментари Харесай

Ето как е станала зверската катастрофа край Цалапица

2-годишно дете с заплаха за живота след злополука на "Тракия "

Пловдивската полиция разкри аргументите за зверската злополука, която се случи през вчерашния ден на Автомагистрала „ Тракия “, край Цалапица. Сигналът за произшествието е подаден в полицията към 18 часа.

По предварителни данни, при включване в придвижването на автомагистралата, лек автомобил „ БМВ “ се блъснал в тежкотоварен камион с немска регистрация, движил се в посока Бургас. В болница били откарани 29-годишната шофьорка на колата и 2-годишно дете.

Жената и 62-годишният лидер на камиона са тествани с дрегер, резултатите са негативни. Местопроизшествието е непокътнато. Извършен е оглед. Причините и събитията към злополуката се проверяват в границите на формирано досъдебно произвеждане в бранш „ Пътна полиция “.

 От пресцентъра на МБАЛ „ Св. Георги “ оповестиха за „ Марица “, че бебето е без заплаха за живота. То е било настанено в детската хирургия с рана на челото, която е била обработена от медиците. Детето ще остане под лекарско наблюдаване в продължение на няколко дни, преди да бъде изписано.
 
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР