19-кратният шампион на Англия Ливърпул може да направи два бързи

...
19-кратният шампион на Англия Ливърпул може да направи два бързи
Коментари Харесай

Работата на Ливърпул на трансферния пазар не е свършила

19-кратният първенец на Англия Ливърпул може да направи два бързи изходящи прехвърлянето до края на зимния прозорец. „ Червените “ се укрепиха публично с Луис Диас от Порто, а клубът е доста близо да завърши договорката и за Фабио Карвальо, който свети с екипа на Фулъм.

И до момента в който двамата футболисти са с проатакуващи функционалности, то мърсисайдският клуб ще прибегне към разлъка с други двама футболисти, които се подвизават в тази зона от терена.

Става въпрос за японеца Такуми Минамино и белгийският нападател Дивок Ориги. Интересът към японския нападателен футболист не липсва, като Лийдс Юнайтед и Монако може да предложат пари за услугите на Минамино. Ливърпул държи да получи 20 милиона английски лири за услугите на №18 от своя клуб.

Белгиецът Ориги пък е наблюдаван от клубове от Серия А и френския футболен хайлайф, като най-деен в договарянията е Лацио. Друг футболист, който може да напусне „ Анфийлд “ с трансфер е централният защитник Натаниел Филипс, за който се търсят 15 милиона паунда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР