19-годишният Емилиян Дживанов е шофьорът, който загина при тежката катастрофа

...
19-годишният Емилиян Дживанов е шофьорът, който загина при тежката катастрофа
Коментари Харесай

Трагедия! Ето го 19-г. Емилиян, загинал в БМВ-то ковчег в Бургаско. Местни жители: Имаше мечти

19-годишният Емилиян Дживанов е водачът, който почина при тежката злополука на пътя Карнобат-Айтос, в региона на разклона за село Пирне, написа „ Флагман “.
Местните поданици са шокирани от новината за гибелта на младежа. Тази година той бил зрелостник, имал фантазии и желал да се развива.
До 8-ми клас учил в СУ „ Никола Вапцаров “ в Айтос, след което отпътувал да учи в бургаско учебно заведение, където тази година се е дипломирал. В момента не се занимавал с нищо, обмислял да се запише студент в Бургас.
Младият мъж управлявал в сряда вечерта с гневна скорост БМВ 320 с бургаска регистрация, изгубил надзор над возилото, изхвърчал от пътя, първо се забил в крайпътно дърво, а след това се преобърнал в земеделска равнища.
Той имал единствено една година стаж зад кормилото. Заедно с него пътувал негов приятел – 19-годишният Петър С. от Айтос. Двамата били доста близки другари, израснали дружно от дребни.
В момента Петър е настанен за лекуване в УМБАЛ „ Дева Мария “ – с болки в региона на главата и общи охлузвания, без заплаха за живота.
Емилиян не е употребил защитен колан, до момента в който карал. По тази причина тялото му е намерено отвън колата, най-вероятно изхвърчало от купето при преобръщането на автомобила.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР